Over P&L deurconcepten

P&L deurconcepten

P&L Deurconcepten is een uniek samenwerkingsverband tussen twee specialisten op het gebied van deuren en hang- & sluitwerk. Door de chemie in onze samenwerking zijn we in staat te adviseren om tot de beste combinatie in deuren én hang- & sluitwerk te komen.

Innovatieve toegangsoplossingen

Limburgia uitiliteitsdeuren levert duurzame, innovatieve toegangsoplossingen in binnendeuren en Polvo b.v. zorgt voor kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk. Dit samen zorgt voor een uniek concept waarbij 2 losse elementen met elkaar gecombineerd worden om efficiënt en kostenbesparend te werk te gaan.

Totaaloplossing voor ieder marktsegment

Met dit unieke samenwerkingsverband tussen de specialisten Polvo b.v. en Limburgia Utiliteitsdeuren blinken we uit in het verzorgen van complete oplossingen voor de klant. Dit alles is er op gericht om u de beste combinatie in deuren en hang- en sluitwerk te bieden, waar kwaliteit gegeven is en nauwkeurig advies vooraan staat. We adviseren u graag bij de productie en levering van complexe binnendeuren voor de utiliteitsbouw.

Polvo b.v.  

Technische groothandel voor de bouw en industrie

Polvo B.V. bestaat uit een 12-tal gerenommeerde ijzerwarenvakhandels, namelijk Van Enckevort, Leys, Holtgrefe,
van der Stad, Lekkerkerker, Kruyt, van den Ham, Dubson, De Schakel, Kobam, Zwaard en Hendriks met 49 vestigingen
door heel Nederland.

6 Specialismen binnen Polvo

Binnen Polvo B.V. hebben er zich 6 specialismen ontwikkeld op het gebied van werkkleding, persoonsalarmering, ondersteunen van timmerfabrieken en ventilatietechniek.

Polvo B.V. is gevestigd in Zevenbergen waar er wordt gewerkt binnen 3 regio’s namelijk zuid, west en oost. Vanuit Polvo B.V. worden een aantal zaken centraal  geregeld. Het betreft administratie, ICT, logistiek, marketing en reclame en inkoop.

Limburgia utiliteitsdeuren b.v.

100% gastvrije en esthetisch verantwoorde binnendeuren

Bij Limburgia Utiliteitsdeuren willen we veilige (openbare) ruimten bieden en gevaren uitsluiten op plaatsen waar (veel) mensen samen komen. Waarbij we aantoonbaar gecertificeerde oplossingen bieden, die geen beperking vormen voor de ontwerpvrijheid. Sinds 11 april 2018 zijn we in overeenstemming met de richtlijnen van de FSC en daardoor gecertificeerd.

Productieproces binnendeuren

Ons gehele productieproces is ingericht op snelle en op maat gemaakte fabricage. Elk formaat, standaard of volgens afwijkende specificaties op maat gemaakt, kunnen wij in principe leveren. Onze kwaliteit en duurzaamheid stemmen we af op uw wensen of toepassingen.

Innovatieve toegangsoplossingen

Limburgia Utiliteitsdeuren verzorgt advies, productie, levering en montage van complexe binnendeuren in de utiliteitsbouw. Onze innovatieve toegangsoplossingen worden duurzaam geproduceerd in onze fabriek in Someren, Nederland.

Iedere dag gaan wij enthousiast, betrokken maar vooral integer aan de slag om passende toegangsoplossingen te bieden voor iedere uitdaging.